fredag, januari 25

det var väl på tiden

Idag är det premiär till att äta frukost i köket. Låter galet, har serverat barnen frukost på sängen i vårt rum i snart 2 månader nu & jag har ätit på stående fot, både här & där. Kanske dags att landa, acceptera & anpassa sig.

10 kommentarer:

Fliselin sa...

Har du ny bostad eller tillfällig? Undrar hur det går för dig. Du verkar i alla fall må bra!
Sköt om dig!

Vesnas vardag sa...

Fliselin: Tillfälligt, bor på en kvinnojour med barnen och med fler familjer. Tyvärr. Försöker se positivt på allt, även om det är en lång period kvar av dom överklagan, vårdnad, bodelning, bostadsköp osv så ska barnens rutiner funka, jag ska leverera tentor och jobb ska skötas. Har varit sjukskriven tills nu. Nånstans mitt i allt skit försöker jag normalisera vardagen, skulle inte orka annars. Man kan säga att jag förtränger min situation samtidigt som jag måste tänka att det kommer bli bra i slutändan.

yllet sa...

(läste ditt svar här ovan. hua!! Och klart det kommer bli bra i slutändan. det finns inget annat alternativ.)
God frukost!!

Vesnas vardag sa...

yllet: Ja, det tar bara en massa tid och energi för att vuxna är korkade och barnen får lida.

Sofia sa...

Men herregud, jag har förstått att du haft det jobbigt men inte att det varit så mycket, med tanke på svaret här ovan så har det varit mycket mer än jag kunnat tro stor kram till dig och till barnen.

Vesnas vardag sa...

Sofia: Har haft ett helvete sen 5 oktober, allt har gått emot mig sen dess, bara en lång väntan. Hoppas att allt lagt sig till sommaren & att allt praktiskt, processande & pappers jox är klart då.

Fliselin sa...

Hoppas att det snart ordnar upp sig för dig. Om du är i närheten och vill springa någon dag/em/kväll, så finns jag till hands...
Sköt om dig!
Kram

Vesnas vardag sa...

Fliselin: Tack! <3 Har lite strul med en 800 m regel pga kontaktförbudet jag begärde & barnvakt till mina 2 dessutom. Tänkte kanske köra ett lopp i mars/april, men borde förstås även träna lite inför det. Har du anmält dig till nått?

Fliselin sa...

Vesna, jag har anmält mig till Stockholm Marathon, helt galet, jag vet...

Vesnas vardag sa...

Fliselin: Wow, kul! :-) Crazy! ;-P